Profiteer nu van deze UNIEKE actie bij Auto Smolders.
Wanneer u nu kiest voor de standaard rijk uitgeruste Mazda CX-3 of Mazda CX-5. Ontvangt u tijdelijk GRATIS een automaat.

Kiest u voor de sportieve Mazda CX-3? Deze is er al vanaf € 23.990,- of kiest u voor de krachtige Mazda CX-5 met minimaal 1800 KG trekkracht? De CX-5  is er al vanaf € 31.990,-

Dit unieke automaat-aanbod is geldig op geselecteerde NEDC voorraadmodellen met registratie voor 30 september 2018 en enkel mogelijk vanaf de TS-uitvoering en zolang de voorraad strekt.
Kom direct langs en maak een proefrit, daarnaast voorkomt u door snel te beslissen ook nog eens de BPM-verhoging.

U profiteert dus dubbel bij Auto Smolders. Vraag nu een offerte aan of kom langs op één van onze vestigingen in Eindhoven Tilburg of Westerhoven.

Getoonde afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke model. Genoemde prijzen zijn v.a. prijzen exclusief metallic lak en eventuele opties. inclusief [...]

Wij zijn trots!

Auto Smolders erkend FOCWA schadeherstelbedrijf.

Auto Smolders certificeert zich voor de FOCWA Standaard

Auto Smolders bevestigt kwaliteit en de borging van veiligheid en certificeert zich voor de FOCWA Standaard.
Dit belangrijke en vereiste FOCWA keurmerk draagt bij aan de missie om iedere dag opnieuw auto’s met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen.

De certificerende instelling Kiwa voerde de audit uit en gaf groen licht voor de certificering, waardoor Auto Smoldersvoldoet aan de hoogste FOCWA norm:

    Back to top