Auto Smolders bestaat 45 jaar en dat vieren we!

Maak kans op 45% korting*

Wanneer u in de actieperiode kiest voor een private lease van de Hyundai i10 of I20 maakt u kans op 45% korting*.
Auto Smolders begon in 1974 en is anno 2019 uitgegroeid tot de grootse Hyundai dealer van Brabant. Om dat te vieren hebben wij de unieke en gelimiteerde ‘fortyfive edition’.

De Hyundai i10 is niet voor muurbloempjes! Dankzij zijn moderne, sportieve design maak je een grootse entree. Niet voor niets is de Hyundai i10 uitverkozen tot Stadsauto van het Jaar! Hij biedt genoeg plaats en comfort voor vier personen. De zuinige maar krachtige 1.0-benzinemotor van de Hyundai i10 maakt elke rit plezierig.

Compacte en stijlvolle hatchback
De nieuwe Hyundai i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen riant en achterin is er eveneens geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek.

*Actievoorwaarden:
Onder de klanten welke een “fortyfive edition” private lease afsluiten tussen 21-4-2019 en 30-6-2019 trekken we 3 winnaars. Deze winnaars krijgen 45% van de eerste 12 leasetermijnen cash terug betaald. Bij aanschaf van de auto geldt NIET de 45% korting. Actie alleen geldig op geselecteerde voorraadmodellen i10 en i20. Actie geldig zolang de voorraad strekt. d.m.v. loting worden de winnaars bepaald. winnaars worden persoonlijk geïnformeerd. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. In totaal zijn er 3 gelukkige winnaars.

Private lease actie: win 45% korting

Back to top